Meie eesmärk: kliendid ei kannata

Üleeile öösel Kuressaares maha põlenud autoremonditöökoja ja –pesula Rehviroko omanik Armin Pokk kinnitab, et kuigi kahjud on alles hindamisel ja põlengu põhjus pole teada, siis klientide huvid on Rehviroko meeskonna jaoks hetkel esikohal.

Kolmapäeva, 1. veebruari õhtul sai Kuressaare tuletõrjekomando väljakutse Tehnika tänavale, kus põles lahtise leegiga Rehviroko autopesula. Päästjatel õnnestus põleng kontrolli alla saada, kuid pesulast on järel varemed.

Täna jõudsid kohale ka päästeameti uurijad, kes tuvastasid, et suure tõenäosusega põleng katlast algust ei saanud. «Täielikult seda välistada sellise juhtumi puhul muidugi ei saa, kuid see tõenäosus on siiski üsna suur,» ütleb Armin Pokk.

Praegu on laual kaks võimalust: viga elektrijuhtmestikus või süütamine. «Me väga loodame ja tahame uskuda, et pole isikut, kes oleks meie perekonna vastu nii vaenulik,» ütleb Pokk, et süütamisse nad ei usu.

Rehviroko on autode remontimise ja pesemisega tegelev pereäri, mis on tegutsenud Kuressaares aastast 2013. Põlengu ajal olid angaaris hoiul ka umbes umbes 50 kliendi suverehvid. Pokk kinnitab, et 1. märtsiks, kui algab suverehvihooaeg, tagab ta isiklikult, et kõik neid usaldanud kliendid saavad rehvid alla ning kedagi hätta ei jäeta. «Püstitame ka ajutise telgi, kus ise kõigil rehvid ära vahetame,» lubab Pokk. «Kliendid on hetkel meie prioriteet.»

Rehviroko palub kõikidel rehvihotelli klientidel nendega ühendust võtta, siis saab juba edasistes detailides kokku leppida.

Lisainfo:
Armin Pokk
info@rehviroko.ee
+372 596 941 1441

Categories: rehviroko

Lisa kommentaar